Lichtbak van formaat voor Braas

Braas Bedrijfs- en Belastingadvies is vanaf heden goed zichtbaar op het industrieterrein aan de Wieder in de Goorn. We hebben een lichtbak van formaat aan de gevel gemonteerd en die valt op! Wij wensen Elise en haar team succes in hun nieuwe onderkomen!

 

Metamorfose Reclame Canon

Vorige week hebben we de metamorfose van Toshiba naar Canon in Zoetermeer afgerond. Vanaf heden is het kantoorpand aan de Zilverstraat geheel uitgevoerd in Canon Medical Solutions huisstijl. Nieuwe gevelreclame aan twee zijden, meerdere bewegwijzering om het pand en ook aan het interieur hebben we het nodige mogen veranderen. Het was een genoegen om bij zo’n mooi project betrokken te zijn en het resultaat mag er zeker zijn!

 

Trainwrapping: Zonnetrein Schoorl

Normaal zijn we meer van het ‘carwrappen’ maar het inpakken van de Zonnetrein van Frank Hoogvorst valt toch echt onder trainwrapping. Een bewerkelijke klus met een prachtig resultaat! Dit is een van de treinen die we in de juiste kleur mochten wrappen voor dit prachtige initiatief.

De Zonnetrein Schoorl biedt de mogelijkheid voor mensen die lichamelijke beperkingen ondervinden en niet in staat zijn lopend of per fiets het duingebied van Schoorl te bezoeken.Het project richt zich niet uitsluitend op deze doelgroep( het is voor iedereen toegankelijk), maar is maatschappelijk gezien een mogelijkheid om de mobiliteit te vergroten.

De Zonnetrein wordt voortbewogen door een elektro-trekker, die voor een deel zijn voeding krijgt van op het dak gemonteerde zonnecollectoren.
De trein bestaat uit een trekker en twee wagons met zitplaatsen voor in totaal 30 personen. De trein is geluidsarm. Er vindt geen verstoring van de natuur plaats. Vanuit de trein heeft u een prachtig uitzicht op unieke plekken in het bos en duingebied.

Ook eens met de trein het duingebied in? zie Zonnetrein Schoorl

Gevelreclame TB&S, de specialisten in spitskool

Prachtige gevelreclame en bewegwijzering geleverd voor TB&S. Verlichte doosletters en uitgefreesde nummers gemonteerd op het pand van de specialisten in spitskool.

TB&S is een innovatief groenteteeltbedrijf met als belangrijkste product witte spitskool en rode spitskool maar ook witte kool, rode kool, (Baby) Romaine sla en paksoi wordt geteeld. Op het gebied van telen, opslaan, verwerken en verhandelen zijn ze een van de grootste en meest vernieuwende groentespecialisten van Europa. TB&S maakt van spitskool telen een sport die zij inmiddels goed onder de knie hebben.

Met meer dan 90 medewerkers in Nederland en Portugal werken we dagelijks aan het leveren van verse spitskool door heel Europa. Ze gaan efficiënt om met hun 300 hectares Hollandse en 300 hectares Portugese grond, kennen het klimaat, anticiperen op weersextremen en onder deze vaak onvoorspelbare factoren zijn ze nog altijd in staat om houdbare kwaliteit te leveren. Wat ons betreft: een prachtbedrijf!

Zie TB&S / Spitskool.com voor meer informatie!

Chique gevelreclame A.N. Boekel

Het nieuwe pand van A.N. Boekel B.V. hebben wij voorzien van een hele chique gevelreclame. Deze doosletters zijn op afstandhouders gemonteerd en lichten aan de achterkant uit waardoor je in het donker een prachtig contrast krijgt. Ook overdag heeft de tekst een stijlvolle uitstraling door de staal-look en de witte omranding. We zijn dan ook zeer trots op dit geslaagde lichtreclame project! Later dit jaar zullen we op de loods nog een gigantische geveltekst plaatsen door middel van folie.

Interieur voor A.N. Boekel

Naast de grote gevelreclame klus voor A.N. Boekel mochten wij ook in het (stijlvolle) pand creatief ons gang gaan. Het kantoor, lobby en kantine hebben wij aangekleed met loepzuivere afbeeldingen. In een hip stalen frame, als kantoorafscheiding en als levensgroot fotobehang.

A.N. Boekel Handel B.V. is een handelsonderneming gespecialiseerd in import en export van o.a. uien, aardappelen en vollegrondsgroenten. Het bedrijf is gevestigd in Oudkarspel, het centrum van het Noord-Hollands tuinbouwgebied. In meer dan 40 jaar is A.N. Boekel Handel B.V. uitgegroeid van teeltbedrijf tot handelsbedrijf in de breedste zin van het woord.