<< >>

Trainwrapping: Zonnetrein Schoorl

Normaal zijn we meer van het ‘carwrappen’ maar het inpakken van de Zonnetrein van Frank Hoogvorst valt toch echt onder trainwrapping. Een bewerkelijke klus met een prachtig resultaat! Dit is een van de treinen die we in de juiste kleur mochten wrappen voor dit prachtige initiatief.

De Zonnetrein Schoorl biedt de mogelijkheid voor mensen die lichamelijke beperkingen ondervinden en niet in staat zijn lopend of per fiets het duingebied van Schoorl te bezoeken.Het project richt zich niet uitsluitend op deze doelgroep( het is voor iedereen toegankelijk), maar is maatschappelijk gezien een mogelijkheid om de mobiliteit te vergroten.

De Zonnetrein wordt voortbewogen door een elektro-trekker, die voor een deel zijn voeding krijgt van op het dak gemonteerde zonnecollectoren.
De trein bestaat uit een trekker en twee wagons met zitplaatsen voor in totaal 30 personen. De trein is geluidsarm. Er vindt geen verstoring van de natuur plaats. Vanuit de trein heeft u een prachtig uitzicht op unieke plekken in het bos en duingebied.

Ook eens met de trein het duingebied in? zie Zonnetrein Schoorl